Mikä on Telia Rajaton 20 M?

Telia Rajaton 20 M tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen, kun etsit arkikäyttöön riittävän nopean netin puhelinliittymää. Liittymä tarjoaa sekä rajattoman puheajan että rajattoman datayhteyden, Voit huoletta siis käyttää puhelinliittymääsi miettimättä turhaan laskun kertymistä.

Puhelinliittymällä surffaat myös rajatta Pohjoismaissa ja Baltiassa matkaillessasi ulkomailla.

Millainen netti ja data Telia Rajaton 20 M liittymässä on?

Telia Rajaton 20 M -puhelinliittymässä on 20 MB/s internet-yhteys, mikä riittää hyvin tavanomaiseen netin käyttöön älypuhelimella. Esimerkiksi viestien lähetys, kuvien lataus, sähköpostin käyttö, uutisten luku ja sosiaaliset media toimivat nopeasti. Yhteys riittää myös videoiden katseluun. Jos tarpeesi on vaativampaa esimerkiksi online-pelaamiseen tai ultra high quality -videoiden katseluun, saattaa netin yhteysnopeus tulla vastaan.

Tällä hetkellä (päivitetty huhtikuu / 2021) Telia Rajaton 20 M -puhelinliittymään saat myös huippuetuna C More -palvelun 12 kuukaudeksi maksutta!

Liittymäleevi suosittelee Telia Rajton 20 M -puhelinliittymää, kun etsit hyvää hinta-laatusuhdetta!

Liittymäleevi.fi on suomalainen puolueeton ja turvallinen puhelinliittymien vertailupalvelu. Olemme vertailleet puolestasi operaattorien liittymätarjonnan ja listanneet ne helposti hsaataville yhdelle sivulle. Selvitämme aina ajantasaiset päivän hinnat puolestasi. Valittuasi sinulle sopivimman liittymätarjouksen voit siirtyä tilaamaan palvelumme tilaa-napista, joka ohjaa sinut palveluntarjoajan sivuille sopimuksen tekoon. Vertailun käyttö ei kuitenkaan edellytä sopimuksen tekoa, mutta tietyt erikoishintaiset liittymät ovat vain meidän kauttamme saatavilla.

© Liittymäleevi.fi 2021

puhelinliittymät luotettu sivu