Mikä on Telia Rajaton 20 M?

Sisällysluettelo, löydät tietoa Telia Rajaton 20 M liittymästä:

  • Millainen netti ja data Telia Rajaton 20 M liittymässä on?
  • Onko Telia Rajaton 20 M edullinen liittymätarjous?
  • Millainen verkko Telia Rajaton 20 M liittymässä on?
  • Telia Rajaton 20 M teknisiä ominaisuuksia
  • Mikä on Telian halvin liittymä 2021?

Telia Rajaton 20 M tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen, kun etsit arkikäyttöön riittävän nopean netin puhelinliittymää. Liittymä tarjoaa sekä rajattoman puheajan että rajattoman datayhteyden, Voit huoletta siis käyttää puhelinliittymääsi miettimättä turhaan laskun kertymistä.

Puhelinliittymällä surffaat myös rajatta Pohjoismaissa ja Baltiassa matkaillessasi ulkomailla.

Millainen netti ja data Telia Rajaton 20 M liittymässä on?

Telia Rajaton 20 M -puhelinliittymässä on 20 MB/s internet-yhteys, mikä riittää hyvin tavanomaiseen netin käyttöön älypuhelimella. Esimerkiksi viestien lähetys, kuvien lataus, sähköpostin käyttö, uutisten luku ja sosiaaliset media toimivat nopeasti. Yhteys riittää myös videoiden katseluun. Jos tarpeesi on vaativampaa esimerkiksi online-pelaamiseen tai ultra high quality -videoiden katseluun, saattaa netin yhteysnopeus tulla vastaan.

Tällä hetkellä (päivitetty huhtikuu / 2021) Telia Rajaton 20 M -puhelinliittymään saat myös huippuetuna C More -palvelun 12 kuukaudeksi maksutta!

Liittymäleevi suosittelee Telia Rajton 20 M -puhelinliittymää, kun etsit hyvää hinta-laatusuhdetta!

Onko Telia Rajaton 20 M edullinen liittymätarjous?

Tällä hetkellä Telia Rajaton 20 M on erittäin edullinen hinnaltaan verrattuna useimpiin muihin liittymiin markkinoilla. Liittymä tarjoaa hyvin vastinetta rahalle aina rajattomasta datasta, rajattomaan puheeseen, sekä lisäpalvelut kaupan päälle.

Liittymän nopeus 20 Mbit/s on hyvä mobiililaajakaista tavanomaiseen käyttöön ja siksi Liittymäleevi on sitä mieltä, että myöskin nopeusmielessä liittymän hinta on erittäin edullinen.

Millainen verkko Telia Rajaton 20 M liittymässä on?

Telia Rajaton 20 M liittymä käyttää Telian kattavaa ja luotettavaa 4G-verkkoa. Telian 4G-verkko kattaa jo 99 % suomalaisista ja verkon kattavuutta parannetaan entisestään. Telia myös kehittää 5G-verkkoa jatkuvasti Suomessa, mikä tarjoaa hyvät edellytykset entistä nopeampiin yhteyksiin tulevaisuudessa.

Pohjolassa ja Baltiassa voit käyttää nettiä liittymästäsi riippuen joko rajattomasti tai EU/ETA-nettipaketin verran. EU/ETA-alueella käytössäsi on rajattu nettipaketti. Tämä tarjoaa mukavan ja huolettoman liittymän käytön myös reissussa!

Telia Rajaton 20 M teknisiä ominaisuuksia

PuheaikaRajaton
DataRajaton
SMS/MMSIlmainen
VerkkoTelia 4G verkko
Datan nopeus20 Mbit/s
telia rajaton 20 m

Mikä on Telian halvin liittymä 2021?

Liittymäleevin tietojen mukaan Telia Rajaton 20 M on tällä hetkellä edullisin puhelinliittymä Telialta. Se on erikoiskampanja, jossa yhdistyy rajaton data ja puhe sekä nopea mobiililaajakaista. Voit tutustua myös muihin Telian liittymiin tästä>

Millainen on Telia yrityksenä?

Telia on muutamassa vuodessa kasvanut perinteisestä teleoperaattorista nykyaikaiseksi media- ja teknologiayritykseksi. Telia on tänään myös yksi Pohjoismaiden suurimmista TV-yhtiöistä ja yksi Suomen johtavista yrityksille ICT-palveluja tarjoavista yrityksistä. Telian runkoverkon kautta kulkee kolmannes koko maailman nettiliikenteestä. Telian asiakkaana saat jatkuvasti kehittyviä ja monipuolisia palveluita!

Voit tutustua Teliaan yrityksenä lisää Wikipedian sivustolla.

Liittymäleevi.fi on suomalainen puolueeton ja turvallinen puhelinliittymien vertailupalvelu. Olemme vertailleet puolestasi operaattorien liittymätarjonnan ja listanneet ne helposti hsaataville yhdelle sivulle. Selvitämme aina ajantasaiset päivän hinnat puolestasi. Valittuasi sinulle sopivimman liittymätarjouksen voit siirtyä tilaamaan palvelumme tilaa-napista, joka ohjaa sinut palveluntarjoajan sivuille sopimuksen tekoon. Vertailun käyttö ei kuitenkaan edellytä sopimuksen tekoa, mutta tietyt erikoishintaiset liittymät ovat vain meidän kauttamme saatavilla.

© Liittymäleevi.fi 2021

puhelinliittymät luotettu sivu