TELIA liittymät ja tarjoukset

Mikä on paras Telia liittymätarjous?

Liittymätarjouksen vaikuttaa oma kännykän käyttösi. Käytätkö paljon kaistaa vieviä palveluita, kuten videostreamusta, Netflixiä ja musiikinkuuntelua? Silloin suosittelemme nopeaa Telia Rajaton 20M tai sitä nopeampaa yhteyttä. Se varmistaa, että yhteys ei pätki videopuheluissa tai videopalveluissa. Telialta löytyy taatusti sopiva liittymätarjous tarpeisiisi.

Telian liittymätarjouksien vertailu kannattaa, sillä kilpailuttamalla voit säästää jopa satoja euroja puhelinlaskuissasi. Tutustu Telia tarjouksiin ja valitse itsellesi sopivin puhelinliittymä.

Mikä on Telia Rajaton -puhelinliittymä?

Telia Rajaton -tuotteissa on yhteistä liittymään kuuluva rajaton netinkäyttö ja puheaika. Se on kätevä käytännössä, sillä ei tarvitse miettiä, kuinka paljon nettiä ja puheluita raaskii kuukaudessa käyttää. Telia Rajaton -puhelinliittymissä eroavaisuutta löytyy nettinopeudesta, joka vaihtelee 20 M nopeudesta aina 5G-verkon 300 M nopeuteen. Kaikki näistä riittävät oikein hyvin useimpiin tarpeisiin, mutta vaativammalle mobiilinetin käyttäjälle suosittelemme 200M tai nopeampaa yhteyttä.

Miten vaihtaa puhelinliittymä Telia Rajaton -liittymään?

Nykyisen puhelinliittymän vaihto Telia Rajaton -liittymään onnistuu helposti netissä. Klikkaa sopivasta Telian liittymätarjouksesta, josta olet kiinnostunut ja siirryt Telian nettisivuille täyttämään tilaustiedot. Tämän jälkeen Telia hoitaa puhelinliittymän siirron puolestasi. Saat postitse SIM-kortin Telialta, jonka asennuksen jälkeen uusi Telia Rajaton -liittymä on käyttövalmis. Huomaathan, ettei Sinun tarvitse irtisanoa aikaisempaa liittymääsi, eikä se kannata jottei liittymä katkea liian aikaisin, vaan Telia tekee vanhan liittymän irtisanomisen puolestasi.

Tarvitseeko nykyistä liittymää irtisanoa, kun vaihdan Telian liittymätarjoukseen?

Nykyistä puhelinliittymää ei tarvitse irtisanoa. Nykyistä liittymää ei tarvitse irtisanoa huolimatta siitä, onko kyseessä jo valmiiksi Telian liittymä tai jonkin toisen operaattorin puhelinliittymä. Operaattori hoitaa puolestasi vanhan liittymän siirtymisen Telian uuteen valitsemaasi liittymään. Telian liittymään vaihtaminen on siis helppoa, kun operaattori hoitaa puolestasi käytännön siirtotyöt.

Telian puhelinliittymän irtisanominen – kuinka se onnistuu?

Jos sinulla on tarve vain irtisanoa Telian liittymä, eikä tilata tilalle puhelinliittymää, voit tehdä sen Telian Minun Telia -palvelussa tai ottamalla yhteyttä Telian asiakaspalveluun sen aukioloaikoina. Huomaathan, että puhelinliittymää vaihtaessa ja verkosta tilatessa, Sinun ei tarvitse erikseen irtisanoa Telian liittymää.

telia liittymätarjous

Telia Rajaton 20 M

Tietoa Telia-yhtiöstä (Wikipedia)

Liittymäleevi.fi on suomalainen puolueeton ja turvallinen puhelinliittymien vertailupalvelu. Olemme vertailleet puolestasi operaattorien liittymätarjonnan ja listanneet ne helposti hsaataville yhdelle sivulle. Selvitämme aina ajantasaiset päivän hinnat puolestasi. Valittuasi sinulle sopivimman liittymätarjouksen voit siirtyä tilaamaan palvelumme tilaa-napista, joka ohjaa sinut palveluntarjoajan sivuille sopimuksen tekoon. Vertailun käyttö ei kuitenkaan edellytä sopimuksen tekoa, mutta tietyt erikoishintaiset liittymät ovat vain meidän kauttamme saatavilla.

© Liittymäleevi.fi 2021

puhelinliittymät luotettu sivu