Mikä on MOI Kuuden Gigan Simmi (9€/kk)?

Moi Kuuden Gigan simmi -puhelinliittymä on edullinen liittymävaihtoehto. Siihen sisältyy joka kuukausi 6 gigatavua dataa nettikäyttöä varten. Ylimääräiset gigat ovat 1,5 euroa, mikä on edullinen gigan hinta. Puhelut maksavat 0,055 euroa / minuutti, mikä kerryttää vaatimattomasti puhelinlaskua, vaikka puhuisit muutamia tunteja kuukaudessa.

MOI Kuuden Gigan Simmi

Kenelle MOI Kuuden Gigan simmi sopii?

Kuuden Gigan simmi -puhelinliittymä sopii sinulle, joka käytät puhelinta enimmäkseen nettisurffailuun, etkä striimaa puhelimen kautta kovin paljoa vaan katsot Netflixiä ym. muilla laitteilla.

Liittymä on myös sopiva jos etsit halpaa puhelinliittymää ja haluat säästää puhelinlaskuissa. 9 euron puhelinlasku kuukaudessa on Suomen halvimpia ja säästät vuositasolla jopa satoja euroja, kun valitset MOI Kuuden Gigan simmin.

Liittymäleevi suosittelee MOI Kuuden Gigan simmiä hintatietoiselle puhelimen käyttäjälle, joka haluaa säästää puhelinlaskuissa!

Usein kysyttyä MOI Kuuden Gigan Simmistä:

Onko kuusi gigaa riittävästi dataa?

Tavallinen perhe pärjää 6 gigan datalla hyvin, etenkin jos käytössä on muita nettiyhteyksiä, kuten erillinen kodin internet-yhteys, jota käyttää kotona. Ainoana nettinä Moi liittymä sopii vain, jos internetin viihdekäyttöä ei ole paljon. Erilaiset suoratoistopalvelut syövät dataa, mutta tavallisen netin käyttö sivulta toiselle ei juurikaan. Kannattaa myös huomioida, että puhelimen appien päivitys vie dataa, samoin sosiaalisen median seuraaminen, kuten Facebook ja Instagram.

Mikä on MOIn halvin liittymä tänään?

Voit vertailla MOIn liittymätarjoukset helposti Liittymäleevin MOI-osiosta ja tarkistaa päivän liittymätarjoukset. Halvin liittymä riippuu omasta datan ja puhelujen käytöstä, joten vertailemalla löydät omiin tarpeisiisi parhaimman liittymän. Tutustu MOIn päivän liittymätarjouksiin ja löydä halvin MOI liittymä tästä.

Kuinka nopeasti saan uuden MOI liittymän käyttööni?

Nykyisen numeron siirtäminen toiselta operaattorilta Moi Mobiilille vie noin kaksi viikkoa. Vanha liittymäsi toimii kunnes uusi on aktivoitu, eikä sitä tarvitse erikseen irtisanoa. Kokonaan uusi liittymä tulee noin 2-4 arkipäivän kuluessa ja on heti käyttövalmis kun saat SIM-kortin postitse. Liittymän vaihto on siis sujuvaa ja helppoa, sillä operaattorit hoitavat käytännön siirrot puolestasi.

Tarjoaako MOI jotain asiakasetuja?

MOI tarjoaa helppoa ja yksinkertaista käyttöliittymää puhelinliittymissään, eikä tarjoa lisäpalveluita tai tuotteita. Näin ylimääräinen riisumalla on liittymän hinta voitu varmistaa kilpailukykyiseksi, kun myöskään ylimääräisiä kustannuksia ei ole. Erillisiä asiakasetuja ei näin ollen ole käytössä.

Onko MOI liittymään vaihtaminen helppoa?

MOI liittymään vaihto on todellakin tehty helpoksi. Parilla klikkauksella saat tilattua liittymän netistä, ja sen jälkeen saat liittymän ja SIM-kortin kotiintoimitettuna. Sinun ei tarvitse irtisanoa vanhaa liittymää tai tehdä muutakaan siirron eteen tällä välin, vaan operaattori hoitaa siirron puolestasi.

Toimiiko MOI Kuuden Gigan Simmi ulkomailla?

Moi 6 gigan simmin data toimii kotimaan lisäksi Latviassa, Liettuassa, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Virossa. Lisäksi käytössäsi on 6 Gt dataa käytettävissä EU:n sisällä.  EU- ja ETA-maista soittaminen ja tekstiviestien lähettäminen Suomeen maksaa 0,055 € minuutti/kappale, kuitenkin niin, että enimmäishinta on 4 € kuukaudessa, mikä tuo turvallisen käyttökaton matkoille.

Lisätietoa MOI-operaattoriyhtiöstä löydät Wikipediasta tästä

Liittymäleevi.fi on suomalainen puolueeton ja turvallinen puhelinliittymien vertailupalvelu. Olemme vertailleet puolestasi operaattorien liittymätarjonnan ja listanneet ne helposti hsaataville yhdelle sivulle. Selvitämme aina ajantasaiset päivän hinnat puolestasi. Valittuasi sinulle sopivimman liittymätarjouksen voit siirtyä tilaamaan palvelumme tilaa-napista, joka ohjaa sinut palveluntarjoajan sivuille sopimuksen tekoon. Vertailun käyttö ei kuitenkaan edellytä sopimuksen tekoa, mutta tietyt erikoishintaiset liittymät ovat vain meidän kauttamme saatavilla.

© Liittymäleevi.fi 2021

puhelinliittymät luotettu sivu