Mikä on MOI Kuuden Gigan simmi?

Moi Kuuden Gigan simmi -puhelinliittymä on edullinen liittymävaihtoehto. Siihen sisältyy joka kuukausi 6 gigatavua dataa nettikäyttöä varten. Ylimääräiset gigat ovat 1,5 euroa, mikä on edullinen gigan hinta. Puhelut maksavat 0,055 euroa / minuutti, mikä kerryttää vaatimattomasti puhelinlaskua, vaikka puhuisit muutamia tunteja kuukaudessa.

Kenelle MOI Kuuden Gigan simmi sopii?

Kuuden Gigan simmi -puhelinliittymä sopii sinulle, joka käytät puhelinta enimmäkseen nettisurffailuun, etkä striimaa puhelimen kautta kovin paljoa vaan katsot Netflixiä ym. muilla laitteilla.

Liittymä on myös sopiva jos etsit halpaa puhelinliittymää ja haluat säästää puhelinlaskuissa. 9 euron puhelinlasku kuukaudessa on Suomen halvimpia ja säästät vuositasolla jopa satoja euroja, kun valitset MOI Kuuden Gigan simmin.

Liittymäleevi suosittelee MOI Kuuden Gigan simmiä hintatietoiselle puhelimen käyttäjälle, joka haluaa säästää puhelinlaskuissa!

Liittymäleevi.fi on suomalainen puolueeton ja turvallinen puhelinliittymien vertailupalvelu. Olemme vertailleet puolestasi operaattorien liittymätarjonnan ja listanneet ne helposti hsaataville yhdelle sivulle. Selvitämme aina ajantasaiset päivän hinnat puolestasi. Valittuasi sinulle sopivimman liittymätarjouksen voit siirtyä tilaamaan palvelumme tilaa-napista, joka ohjaa sinut palveluntarjoajan sivuille sopimuksen tekoon. Vertailun käyttö ei kuitenkaan edellytä sopimuksen tekoa, mutta tietyt erikoishintaiset liittymät ovat vain meidän kauttamme saatavilla.

© Liittymäleevi.fi 2021

puhelinliittymät luotettu sivu