Mikä on Elisa Tarkka -puhelinliittymä?

Elisa Tarkka -puhelinliittymä on halpa vaihtoehto, millä maksat vain käytön mukaan. Kun et ole niitä aktiivisempia puhelimen käyttäjiä, saat puhelinliittymän halpaan kuukausihintaan, jopa Suomen halvimman liittymän.

Mikä on Elisa Tarkka Puhe?

Elisa Tarkka Puhe -liittymä on halpa liittymä, mikä ei sisällä nettiyhteyttä. Se sopii puhumiseen ja viestien lähettämiseen. Elisa Tarkka Puhe on toistaiseksi voimassa oleva liittymäsopimus. Se on joustava sopimustyyppi ilman määräaikaisuutta ei sitoutumista. Netistä tilatessa siihen kuuluu toki myös 14 vuorokauden peruutusoikeus. Voit aina irtisanoa tai tehdä muutoksia liittymääsi halutessa.

Elisa Tarkka -liittymä on parhaimmillaan Suomen halvin puhelinliittymä, joten se sopii tarkalle kuluttajalle, joka on tarkka rahankäytöstään. Maksat vain sen mukaan miten puhelinliittymääsi käytät.

Mikä on Elisa Tarkka Perus?

Elisa Tarkka Perus on edullinen perusliittymä nettiyhteydellä. Siihen kuuluu rajaton nettiyhteys 1 M nopeudella ilman käyttökattoa. Puheluista ja viesteistä maksat vain käytön mukaan edullisen voimassa olevan puheaika ja viestien hinnaston mukaisesti.

Miten vaihdan Elisa Tarkka -puhelinliittymään?

Puhelinliittymän vaihto netissä on superhelppoa ja kaikki hoituu netissä muutamassa minuutissa! Kun tilaat Elisa Tarkka -puhelinliittymän netissä, operaattori hoitaa käytännön liittymän vaihtotyöt puolestasi. Sinun ei tarvitse huolehtia vanhan liittymän irtisanomisesta, vaan operaattori hoitaa sen puolestasi. Voit toki tilata Elisa Tarkka -liittymän uudeksi lisäliittymäksi halutessasi, sekin onnistuu yhtä helposti netissä.

Tilauksen jälkeen saat SIM-kortin postissa ja ottaessasi sen käyttöön puhelimessasi, olet valmis ja uusi liittymä on käytössä!

Miksi Elisa Tarkka -puhelinliittymä?

Elisa tarjoaa puhelinliittymissä hyvän kattavuuden ja kuuluvuuden koko Suomessa. Valitsemalla luotettavan vaihtoehdon kuten Elisa Tarkka -liittymän, voit olla huoleti, että liittymää toimii ja kuuluu. Sen lisäksi se on turvallinen ja nimensä mukaisesti tarkka valinta, sillä maksat vain siitä miten liittymääsi käytät. Se on siis lisäksi hyvin edullinen vaihtoehto puhelinliittymäksi. Joustava sopimus antaa pelivaraa muuttaa ja perua sopimuksen, jos tilanteesi muuttuu.

Elisa Tarkka Puhe liittymän tekniset tiedot

Hinta/minuutti0,069 €/
DataEi mobiililaajakaistaa
MääräaikaisuusEi määräaikaisuutta
Kuukausihinta7,90 €/kk
SMS/tekstiviestin hinta0,069 €

© Liittymäleevi.fi 2021

Liittymäleevi.fi on suomalainen puolueeton ja turvallinen puhelinliittymien vertailupalvelu. Olemme vertailleet puolestasi operaattorien liittymätarjonnan ja listanneet ne helposti hsaataville yhdelle sivulle. Selvitämme aina ajantasaiset päivän hinnat puolestasi. Valittuasi sinulle sopivimman liittymätarjouksen voit siirtyä tilaamaan palvelumme tilaa-napista, joka ohjaa sinut palveluntarjoajan sivuille sopimuksen tekoon. Vertailun käyttö ei kuitenkaan edellytä sopimuksen tekoa, mutta tietyt erikoishintaiset liittymät ovat vain meidän kauttamme saatavilla.

puhelinliittymät luotettu sivu