Elisa-Saunalahti-puhelinliittymät

Vertaa ja valitse sopiva Elisa Saunalahti-puhelinliittymä

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan digitalisoimiseen ja tuottavuuden parantamiseen.

Elisa Saunalahden liittymillä surffaat kotimaassa aina rajattomasti.

Kaikki puhelinliittymät ilman sitoutumispakkoa. Voit siis vaihtaa liittymätyyppiäsi tai irtisanoa liittymäsi milloin haluat.

Elisa Saunalahden puhelinliittymien erikoisetuna asiakkaille on myös se, että 4G-liittymissä keräät bonusta S-etukortilla joka kuukausi.

Suomessa on Elisa alansa markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut.

Tutustu vertailuvalitsimesta Elisa-Saunalahden puhelinliittymien tuoreimpiin hintoihin ja valitse itsellesi sopiva liittymä.

Löydät helposti sopivan käyttämällä filttereitä, jotka auttavat rajaamaan liittymistä omaan käyttöösi kätevimmän puhelinliittymän.

Elisalta voit helposti ostaa vain puhelinliittymän. Ei pakkoa kytkykauppaan.

Ps. Tutustu Elisan ajankohtaiseen arvontaa, jossa voit voittaa hienon OnePlus-puhelimen omaksesi:

Saunalahti Huoleton Ultra

5G ei ole vain 4G:n parempi versio vaan kokonaan uusi maailma, jossa yhteydet toimivat yhtä nopeasti kuin ihmisaivot!

5G-verkko vie nopeudet aivan uudelle tasolle. Lisää nopeutta kaipaavat hankkivat jo nyt 5G Ready -liittymän! 5G:n mahdollistamien huippunopeuksien ansiot korostuvat erityisesti, kun liikutellaan suuria datamääriä. Elisan verkkoa on myös suunniteltu siten, että se on helpompi päivittää 5G:hen, kun se on mahdollista.

Saat nyt jopa 600 Mbit/s 4G-mobiililaajakaistan ilman käyttökattoa (nopeuden vaihteluväli 3G-verkossa 0,4 – 35 Mbit/s ja 4G-verkossa 5 – 600 Mbit/s) vainhintaan 39,90€/kk. Kaupallisten 5G-verkkojen tullessa käyttöön liittymä siirtyy automaattisesti 5G-aikaan.

Liittymä sisältää myös:

  • Rajattomasti puhetta sekä teksti- ja multimediaviestejä
  • Rajaton datankäyttö Pohjolassa ja Baltiassa
  • Muissa EU/ETA-maissa littymän datakäytön määrä on rajoitettu 20 Gt/kk

Saunalahti Perus Tarkka

Saunalahti Tarkka Perus on täydellinen paketti sinulle joka haluat maksaa vain käytön mukaan mutta et halua tinkiä rajattomasta datapaketista!
Saunalahti Tarkka Perus pakettiin kuuluu 1 Mbit/s mobiililaajakaista ilman käyttökattoa! Näin voit surffailla rauhassa niin paljon kuin haluat. Puhelut normaalihintaisiin kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymiin vain 0,069 €/min ja viestit 0,069 €/kpl.

Saunalahden Huoleton Perus

Saunalahden Huoleton Perus edulliseen tarjoushintaan: 21,90€/kk!

Saunalahden Huoleton antaa sinun surffata rajattomasti ilman käyttökattoa. Liittymä sisältää myös rajattomasti normaalihintaisia kotimaan puheluita ja viestejä. Päivitä nyt liittymäsi, ja nauti puhelimen käytöstäsi täysin huolettomasti!

Huom! Liittymä kerryttää S-ryhmän Bonusta!

Saunalahti Huoleton Premium

Elisan Saunalahti Huoleton Premium 150M tarjoushintaan: 29,90€/kk!

Elisan uuden Saunalahti Huoleton Premium liittymän avulla surffaat rajattomasti Pohjolassa ja Baltiassa. Muissa EU- ja ETA-maissa saat käyttöösi 10Gt dataa kuukaudessa. Liittymä sisältää rajattomasti normaalihintaisia kotimaan puheluita ja viestejä, ja saat käyttöösi huippunopean 100Mbit/s nettiyhteyden. Saat liittymästä myös S-ryhmän bonusta!

 
Auta kavereitasi säästämään ja vinkkaa heille puhelinliittymien kilpailutuksesta! 

© Liittymäleevi.fi 2019

 

avain_puhelinliittymä                       puhelinliittymät luotettu sivu