Elisa Saunalahti liittymät

Vertaa Elisa Saunalahti liittymät ja valitse sopivin!

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan digitalisoimiseen ja tuottavuuden parantamiseen.

Valitse Elisa Saunalahti liittymätarjous ja surffaat kotimaassa aina rajattomasti.

Kaikki Elisa Saunalahti liittymätarjoukset ilman sitoutumispakkoa. Voit siis vaihtaa liittymätyyppiäsi tai irtisanoa liittymäsi milloin haluat.

Elisa Saunalahden liittymät tarjoavat erikoisetuna asiakkaille on myös se, että 4G-liittymissä keräät bonusta S-etukortilla joka kuukausi.

Suomessa on Elisa alansa markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut.

Tutustu vertailuvalitsimesta Elisa-Saunalahden puhelinliittymien tuoreimpiin hintoihin ja valitse itsellesi sopiva liittymä.

Löydät helposti sopivan käyttämällä filttereitä, jotka auttavat rajaamaan liittymistä omaan käyttöösi kätevimmän puhelinliittymän.

Elisalta voit helposti ostaa vain puhelinliittymän. Ei pakkoa kytkykauppaan.

Mikä on Saunalahti Huoleton 5G liittymä?

5G ei ole vain 4G:n parempi versio vaan kokonaan uusi maailma, jossa yhteydet toimivat yhtä nopeasti kuin ihmisaivot!

5G-verkko vie nopeudet aivan uudelle tasolle. Lisää nopeutta kaipaavat hankkivat jo nyt 5G Ready -liittymän! 5G:n mahdollistamien huippunopeuksien ansiot korostuvat erityisesti, kun liikutellaan suuria datamääriä. Elisan verkkoa on myös suunniteltu siten, että se on helpompi päivittää 5G:hen, kun se on mahdollista.

Saat nyt jopa 600 Mbit/s 4G-mobiililaajakaistan ilman käyttökattoa (nopeuden vaihteluväli 3G-verkossa 0,4 – 35 Mbit/s ja 4G-verkossa 5 – 600 Mbit/s) vainhintaan 39,90€/kk. Kaupallisten 5G-verkkojen tullessa käyttöön liittymä siirtyy automaattisesti 5G-aikaan.

Liittymätarjous sisältää myös:

  • Rajattomasti puhetta sekä teksti- ja multimediaviestejä
  • Rajaton datankäyttö Pohjolassa ja Baltiassa
  • Muissa EU/ETA-maissa littymän datakäytön määrä on rajoitettu 20 Gt/kk

elisa saunalahti liittymätarjous

Mikä on Elisa Saunalahti Perus Tarkka liittymä?

Saunalahti Tarkka Perus on täydellinen paketti sinulle joka haluat maksaa vain käytön mukaan mutta et halua tinkiä rajattomasta datapaketista!
Saunalahti Tarkka Perus pakettiin kuuluu 1 Mbit/s mobiililaajakaista ilman käyttökattoa! Näin voit surffailla rauhassa niin paljon kuin haluat. Puhelut normaalihintaisiin kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymiin vain 0,069 €/min ja viestit 0,069 €/kpl.

Mikä on Elisa Saunalahti Huoleton Perus liittymä?

Saunalahden Huoleton Perus edulliseen liittymätarjoushintaan: 21,90€/kk!

Saunalahden Huoleton antaa sinun surffata rajattomasti ilman käyttökattoa. Liittymä sisältää myös rajattomasti normaalihintaisia kotimaan puheluita ja viestejä. Päivitä nyt liittymäsi, ja nauti puhelimen käytöstäsi täysin huolettomasti!

Huom! Liittymä kerryttää S-ryhmän Bonusta!

Mikä on Saunalahti Huoleton Premium?

Elisan Saunalahti Huoleton Premium 150M tarjoushintaan: 29,90€/kk!

Elisan uuden Saunalahti Huoleton Premium liittymän avulla surffaat rajattomasti Pohjolassa ja Baltiassa. Muissa EU- ja ETA-maissa saat käyttöösi 10Gt dataa kuukaudessa. Liittymä sisältää rajattomasti normaalihintaisia kotimaan puheluita ja viestejä, ja saat käyttöösi huippunopean 100Mbit/s nettiyhteyden. Saat liittymästä myös S-ryhmän bonusta!

Mikä on Elisa Saunalahti 5G puhelinliittymä?

Elisa on ollut 5G puhelinliittymien eturintamassa tarjoamalla kuluttajille supernopean 5G-puhelinliittymän. 5G on puhelinliittymien seuraava tulevaisuuden sukupolvi, missä nopeus on huikeaa. 5G-verkkolaajenee vauhdilla Suomessa tällä hetkellä.

Tutustu ja vertaa 5G-liittymien hintoja, ja hyppää mukaan huippunopeaan 5G-verkkoon!

Elisa Saunalahti liittymät:
 
Auta kavereitasi säästämään ja vinkkaa heille puhelinliittymien kilpailutuksesta! 
 

 

Liittymäleevi.fi on suomalainen puolueeton ja turvallinen puhelinliittymien vertailupalvelu. Olemme vertailleet puolestasi operaattorien liittymätarjonnan ja listanneet ne helposti hsaataville yhdelle sivulle. Selvitämme aina ajantasaiset päivän hinnat puolestasi. Valittuasi sinulle sopivimman liittymätarjouksen voit siirtyä tilaamaan palvelumme tilaa-napista, joka ohjaa sinut palveluntarjoajan sivuille sopimuksen tekoon. Vertailun käyttö ei kuitenkaan edellytä sopimuksen tekoa, mutta tietyt erikoishintaiset liittymät ovat vain meidän kauttamme saatavilla.

 

© Liittymäleevi.fi 2021

avain_puhelinliittymä                       puhelinliittymät luotettu sivu