Haussa Elisa Huoleton 5G-puhelinliittymä?

Mikä on Elisa Huoleton 5G-puhelinliittymä?

Saunalahti Huoleton 5G -puhelinliittymässä on täysin rajattomasti puheaikaa, tekstiviestejä ja nettiä, joka toimii 300, 600 tai jopa 1000 Mbit/s nopeudella 5G-verkossa.  Internet-yhteys on käytettävissä kotimaan lisäksi Pohjoismaissa ja Baltiassa. Datan nopeus riittää erinomaisesti muun muassa, suoratoistopalveluiden käyttöön tai korkealaatuisten videopelien pelaamiseen.

Elisa Saunalahti Huoleton 5G -liittymät toimivat Elisan 5G-puhelinverkossa, joka vaatii toimiakseen 5G-teknologiaa tukevan puhelimen. 5G-verkko toimii vielä rajoitetusti, lähinnä Suomen suurimpien kaupunkien, kuten Turun, Tampereen, Vaasan ja pääkaupunkiseudun alueella ja näiden lähitienoilla. 5G-verkko laajenee koko ajan ja missä se ei vielä toimi voit hyödyntää Elisan myös automaattisesti nopeaa 4G-verkkoa.

Kuinka vaihdan Elisa Huoleton 5G-puhelinliittymään?

Voit tilata Elisa Huoleton 5G liittymän nyt hintaan 31,90 € kuukaudessa yllä olevan Tilaa-painikkeen kautta. Samasta linkistä pääset tutustumaan myös liittymän lisätietoihin operaattorien sivulle ja tilaus onnistuu helposti suoraan operaattorin verkkosivulta.

Mikäli Saunalahti Huoleton 5G jättää vielä miettimään, niin voit katsoa myös muita liittymätarjouksia sekä 5G-verkossa että myös matalammista nopeuksista. Liittymäleevi.fin vertailu on käytettävissäsi maksutta ja auttaa Sinua aina löytämään sopivimman liittymän tarpeisiisi. Aloita kilpailutus nyt!

Auta myös kavereitasi säästämään ja vinkkaa heille puhelinliittymien kilpailutuksesta! 

© Liittymäleevi.fi 2021

Liittymäleevi.fi on suomalainen puolueeton ja turvallinen puhelinliittymien vertailupalvelu. Olemme vertailleet puolestasi operaattorien liittymätarjonnan ja listanneet ne helposti hsaataville yhdelle sivulle. Selvitämme aina ajantasaiset päivän hinnat puolestasi. Valittuasi sinulle sopivimman liittymätarjouksen voit siirtyä tilaamaan palvelumme tilaa-napista, joka ohjaa sinut palveluntarjoajan sivuille sopimuksen tekoon. Vertailun käyttö ei kuitenkaan edellytä sopimuksen tekoa, mutta tietyt erikoishintaiset liittymät ovat vain meidän kauttamme saatavilla.