Mikä on DNA Super 4G Rajaton liittymä?

DNA Super 4G Rajaton -puhelinliittymä tarjoaa rajattomasti puhetta ja dataa puhelimeesi, mikä tekee siitä huolettoman käyttää. Ei tarvitse miettiä seuraavan puhelinlaskun suuruutta, sillä se on aina ennakoitavissa jokainen kuukausi.

DNA Super 4G Rajaton tarjoaa 10 MB/S nopeudelle olevan nettiyhteyden, mikä riittää hyvin tavanomaiseen netin käyttöön kännykällä. Selaat ja surffaat sillä vaivattomasti ja nopeasti.

Puhelinliittymään sisältyy rajaton määrä puhetta, tekstiviestejä ja MMS-multimediaviestejä. Yhteydenpito tuttaviin on siis helppoa ja huoletonta.

Liittymäleevi.fi on suomalainen puolueeton ja turvallinen puhelinliittymien vertailupalvelu. Olemme vertailleet puolestasi operaattorien liittymätarjonnan ja listanneet ne helposti hsaataville yhdelle sivulle. Selvitämme aina ajantasaiset päivän hinnat puolestasi. Valittuasi sinulle sopivimman liittymätarjouksen voit siirtyä tilaamaan palvelumme tilaa-napista, joka ohjaa sinut palveluntarjoajan sivuille sopimuksen tekoon. Vertailun käyttö ei kuitenkaan edellytä sopimuksen tekoa, mutta tietyt erikoishintaiset liittymät ovat vain meidän kauttamme saatavilla.

© Liittymäleevi.fi 2021

puhelinliittymät luotettu sivu