Vertaa helposti kaikki 5G-liittymätarjoukset

Mikä on 5G-puhelinliittymä?

5G-puhelinliittymät tarjoavat huikean nopean nettiyhteyden puhelimeesi! Surffaat huippunopeasti eikä sinun tarvitse turhaa odotella sivujen tai palvelujen latautumista puhelimella. Katsot videot, pelaat, ja surffaat huippusujuvasti!

5G-verkot toimivat parhaiten Suomen kaupunkialueilla ja lisää 5G-verkkoa rakennetaan jatkuvasti lisää. Esimerkiksi Telian 5G verkko kuuluu jo 57 paikkakunnalla ja lisää tulee koko ajan.

Toimiiko 5G jo Suomessa?

Saatat ehkä muistella aikaisempaa siirtymistä 3G-verkosta 4G-verkkoon? Nyt on kyse vastaavasta dataloikasta 4G-verkosta 5G-verkkoon, jolloin netin käytöstä tulee entistä nopeampaa. Nyt tätä on vihdoin totta Suomessa ja yhä useampia nauttii huippunopeasta datayhteydestä mobiililaitteilla.

5G-verkossa moninkertaisesti pienempi latenssi, eli viiveaika. Se mahdollistaa esimerkiksi saumattomat pelikokemukset mobiililaitteilla. 5G-netin reilusti parempi luotettavuus puolestaan tekee erityisen raskaidenkin sovellusten käytöstä varmempaa, kun käyttökatkoja ei juurikaan ole.

5G-puhelinliittymä on siis huomattavasti nopeasti kuin mikään aikaisempi liittymätyyppi. Sen lisäksi myös luotettavin vaihtoehto.

Miten 5G-liittymä toimii?

5G-liittymän avulla saat kaiken irti 5G-laitteestasi! Esimerkiksi 5G-puhelinliittymällä surffaat kotimaassa rajattomasti jopa hurjalla 1000 Mbit/s nopeudella 5G-verkossa. Huomioithan, että 5G-yhteyksien saatavuus on vielä rajattua etenkin pienemmillä paikkakunnilla. Uusi 5G-verkko kuitenkin laajenee jatkuvasti, joten sen kattavuus on jatkuvasti parempi.

Mikä on 5G-puhelinliittymän nopeus?

5G-puhelinliittymä tarjoaa huippunopean yhteyden mobiililaitteeseesi, jolla surffaat supersutjakasti mihin nettiä tarvitsetkaan. 5G-liittymien nopeuden vaihtelevat liittymätuotteesta riippuen 300 MB/S nopeudesta aina supernopeaan 1000 MB/S yhteyteen. Siirry nettikäytössäsi uuteen aikaan ja vaihda 5G-puhelinliittymä! Vertaa liittymät ja valitse sinulle sopivin helposti kaikkien operaattorien valikoimasta. Liittymäleevi auttaa parhaan 5G-liittymän valinnassa ja hinnastojen vertailussa!

avain_puhelinliittymä
puhelinliittymät luotettu sivu

© Liittymäleevi.fi 2021