Vertaa helposti kaikki 5G-liittymätarjoukset

 Vaihda helposti – 5G-liittymät ilman määräaikaista sitoutumista.

 5G-liittymätarjoukset voimassa rajoitetun ajan – toimi pian!

Mikä on 5G liittymä?

5G liittymät tarjoaa huikean nopean nettiyhteyden puhelimeesi! Surffaat huippunopeasti eikä sinun tarvitse turhaa odotella sivujen tai palvelujen latautumista puhelimella. Katsot videot, pelaat, ja surffaat huippusujuvasti!

5G-verkot toimivat parhaiten Suomen kaupunkialueilla ja lisää 5G-verkkoa rakennetaan jatkuvasti lisää. Esimerkiksi Telian 5G verkko kuuluu jo 57 paikkakunnalla ja lisää tulee koko ajan.

Toimiiko 5G liittymä jo Suomessa?

Saatat ehkä muistella aikaisempaa siirtymistä 3G-verkosta 4G-verkkoon? Nyt on kyse vastaavasta dataloikasta 4G-verkosta 5G-verkkoon, jolloin liittymän käytöstä tulee entistä nopeampaa. Nyt tätä on vihdoin totta Suomessa ja yhä useampia nauttii huippunopeasta datayhteydestä mobiililaitteilla.

5G-verkossa moninkertaisesti pienempi latenssi, eli viiveaika. Se mahdollistaa esimerkiksi saumattomat pelikokemukset mobiililaitteilla. 5G-netin reilusti parempi luotettavuus puolestaan tekee erityisen raskaidenkin sovellusten käytöstä varmempaa, kun käyttökatkoja ei juurikaan ole.

5G liittymä on siis huomattavasti nopeasti kuin mikään aikaisempi liittymätyyppi. Sen lisäksi myös luotettavin vaihtoehto.

Miten 5G liittymä toimii?

5G verkon avulla saat kaiken irti 5G-laitteestasi! Esimerkiksi 5G-puhelinliittymällä surffaat kotimaassa rajattomasti jopa hurjalla 1000 Mbit/s nopeudella 5G-verkossa. Huomioithan, että 5G-yhteyksien saatavuus on vielä rajattua etenkin pienemmillä paikkakunnilla. Uusi 5G-verkko kuitenkin laajenee jatkuvasti, joten sen kattavuus on jatkuvasti parempi.

Mikä on 5G-puhelinliittymän nopeus?

5G liittymä tarjoaa huippunopean yhteyden mobiililaitteeseesi, jolla surffaat supersutjakasti mihin nettiä tarvitsetkaan. 5G-liittymien nopeuden vaihtelevat liittymätuotteesta riippuen 300 MB/S nopeudesta aina supernopeaan 1000 MB/S yhteyteen. Siirry nettikäytössäsi uuteen aikaan ja vaihda 5G liittymään! Vertaa liittymät ja valitse sinulle sopivin helposti kaikkien operaattorien valikoimasta. Liittymäleevi auttaa parhaan 5G-liittymän valinnassa ja hinnastojen vertailussa!

5G liittymä kotiin?

5G-liittymä mahdollistaa jopa 1000 megan nopeuteen. Tarvitset vain SIM-kortin ja reitittimen, ja kohta koko perheesi käyttää nettia jopa kymmenkertaisella nopeudella verrattuna aikaisemman sukupolven 4G-liittymään. Myös jatkuvastai yhä useammat televisiot, tabletit, kodinkoneet, liikkumisvälineet ja kodin järjestelmät ovat nykyään kytkeytyneitä nettiin. Nopea 5G liittymä tarjoaa tällöin huippunopean yhteyden kaikille kodin laitteille ja niiden käyttäminen on mukavaa.

5G-verkko varmistaa sen, että yhä useammat suomalaiset pääsevät uusien palvelujen pariin. Liittymätyypistä riippuen 5G-liittymän maksiminopeus on joko 300, 600 tai 1000 megaa eli supernopea!

Onko 5G liittymä turvallinen?

5G-verkko ja sen tehokkuus on herättänyt joissain ihmisissä myös huolta. Onko 5G turvallinen? Kyllä on, ei huolta. Yhdessäkään tuntemassamme kansainvälisessä tutkimuksessa ei ole osoitettu, että 5G aiheuttaisi haittaa terveydelle.

Olemme eläneet erilaisten radiolaitteiden vaikutuspiirissä jo vuosisadan eikä 5G-verkko mitenkään poikkea aiemmin käyttämiemme tekniikoiden turvallisuustasoista.

5g liittymä

Tutustu ja vertaa 5G liittymät helposti!

Mikä on Liittymäleevi.fi?

Liittymäleevi.fi on suomalainen puolueeton ja turvallinen puhelinliittymien vertailupalvelu. Olemme vertailleet puolestasi operaattorien liittymätarjonnan ja listanneet ne helposti hsaataville yhdelle sivulle. Selvitämme aina ajantasaiset päivän hinnat puolestasi. Valittuasi sinulle sopivimman liittymätarjouksen voit siirtyä tilaamaan palvelumme tilaa-napista, joka ohjaa sinut palveluntarjoajan sivuille sopimuksen tekoon. Vertailun käyttö ei kuitenkaan edellytä sopimuksen tekoa, mutta tietyt erikoishintaiset liittymät ovat vain meidän kauttamme saatavilla.

Lisätietoa 5G-verkosta Wikipediassa

avain_puhelinliittymä
puhelinliittymät luotettu sivu

© Liittymäleevi.fi 2021